Nejnovější recenze ze sekce Vibrační desky
- Výrobek naprosto k ničemu. Několikrát oprava spodní části s rotorem, utržené šrouby, popraskaná těsnění. Vytlučená ložiska i s uložením ve skříni, dodána jiná skříň nesedící na otvory, soustavné úniky oleje. Čtyři roky v provozu, odpracováno cca 60 hodin maximálně 8 hodin v kuse, jinak stále v opravě.
Tomuto výrobku se vyhnout širokým obloukem, nechápu, jak toto může v dnešní době někdo dodávat na trh!
Osobně nedoporučuji. Chvíli to jede (tím myslím tak do 5m), a pak se začne čoudit, ztratí to otáčky a konec.
Dolívání benzínu, oleje, výměna svíčky atd. - přístup jak k penězům.
I velikostí je to spíš jak hračka pro děti. Musíte být hodně ohnutí, aby jste drželi madlo. Chudáci záda.
Navíc hned prasknul ocelový rám.
Osobně bych si to již nikdy nekoupil. Teď to povezu do servisu.
Scheppach HP 1300 S
Přidáno: 25. srpna 2016
(naposledy upraveno 25. srpna 2016)
Zakoupeno v KOBRAS RUNLAB
- Robustní, snadno ovladatelná, pěkně startuje
- Tragický nàvod. Když by se vyseparovaly návody v cizích jazycích a bezpečnostní cancy, stačila by 1xA4. Důležité informace loví člověk v moři blbostí
Po prvním požitì jsme spokojeni
- cena,
- zajištěný servis
- ochota prodejce
doporučuji
- Ochota a komunikace velmi dobrá proto vřele doporučuji.
- Výkon,značka,cena.
Výkon,značka,cena.
Pracuje podle mích představ.
Až na váhu stroje dobré.
Doporučuji.
- Super pro domácí použití.
Super pro domácí použití.
- přesně to, co jsme potřebovali
Spokojenost
- Cena, funguje dobře.
- Nevím
Se strojem jsem spokojen, nepoužíváme každý den. Za tu cenu se zaplatila minimálně pětkrát a to je pořád v záruce.
Spokojen
v pořádku
- nepoužitelná ani pro hobby, šílený servis, záruka veškerá žádná, pořád v servise, výměna měniče, lana, řemeny, jedině motor docela dobrý, jinak na nic rád prodám za 23.
Lumag je horor
vše ok
OK
- Supr.
Vše supr.
- Malá a spolehlivá "jednomužná" deska na hutnění pochozích ploch. Pro lepší hutnění doporučuji nevyužívat udávaných 25 cm materiálu, ale zhruba polovinu. Déle to trvá, ale výsledek je velmi dobrý.
- Nic.
Občas by se hodil zpětný chod, ale to bychom byli v jiné cenové kategorii. Za stávající cenu velmi dobrý výrobek.
Lumag RP-700PRO
Přidáno: 20. září 2015
(naposledy upraveno 20. září 2015)
Zakoupeno v naradi-pro.cz
- Nízká cena, provedení je dostatečné
- http://www.naradi-pro.cz...
Pro občasné využítí je tato vibrační deska dostačující.
- Snadná obsluha. Spolehlivý stroj.
Dobrá značka
Spolehlivý stroj
Výborné vlastnosti
- Dodrzel jsem vsechno co bylo v manualu, ale po 2h provozu odesel. Uz 3 tydny cekam na autorizovanyho servisaka aby zhodnotil reklamaci.
Kupte Lumag
Al pa
- Celkem funguje, i když je potřeba častější dotahování a údržba, než je milé (nejlépe po každém použití)
- Ale motor funguje dobře.
- Nevhodné na profi využití, nutná velmi častá údržba
- Spíše pro kutily
- JEDINÝ SERVIS V ČR a to v č.budějicích a navíc ne příliš ochotný
- Nekvalitní provedení celkově (kromě motoru)
Kolem domu OK
Já bych si již výrobek lumag nekoupil.
Zobrazuji 121 - 140 ze 175 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Další »