Nejnovější recenze ze sekce Vibrační desky
- Šikovná velikost
- Lehká na přenos
- Vhodná na dílčí práce (příjezdová cesta, chodníček)
- poměr cena / kvalita
Naprosto nedoporučuji. Jelikož se jedná o vibrační obousměrnou desku, která po nastartování vyrazí vpřed a nedá se ovládat jinak než že se vypne, Nejde zařadit neutrál nebo zpátečka. Je to životu nebezpečné.. Servisní organizaci Garland není možné telefonicky kontaktovat pro nepřetržité ukončování hovoru automatem. Je to ostuda.
Funguje bezvadně
- Cena kvalita
- hutnění na místě
- skvělý poměr ceny, váhy a výkonu
- skvělá ovladatelnost
- dobrý motor
spokojenost, splnila co jsem očekával
- motor loncin
- všechno ostatní
Desku jsem zakoupil na stavbu od obchodu holzmann zipper. Zatím je to 2 měcíce a má najeto cca 15 hodin.
První nedostatky se ukázaly hned po rozbalení. "Řidítkám se loupal lak pouze po přejetí rukou, ocelový rám neseděl do předem vyvrtaných děr.
Další perličkou je plyn, který má být dle foto přidělán na řidítkách jenže na fotkách jsou úplně odlišné řidítka se správným průměrem pro plyn.
Po cca 5 hodinách chodu se odlomil plech z krytu řemenu (vše je pouze nabodováno)
Po 10 hodinách chodu přestali fungovat vibrace, po odkrytí řemenu jsem zjistil, že se vůbec netočí a pouze prokluzuje spojka, nejdřív jsem myslel, že je vadná spojka ale potom co jsem zkusil zatočit s řemenem jsem zjistil že je zadřený vibrátor. Kontaktoval jsem prodejce a doufal, že bych třeba mohl poslat na reklamaci jen vibrátor, prodejce dosud neodpověděl. Nehodlal jsem čekat 30 dní na reklamaci a ještě platit za poštovné 90kilového balíku. Vibrátor jsem rozebral a zjistil, že se rozpadlo ložisko, vyměnil jsem ho za české.
Po 15 hodinách se odlomil ocelový rám.
ocelová plaketa s výrobními údaji se odlomila
Takže pokud máte lis, svářečku a jste trochu zručný tak si desku můžete koupit. Doufám, že aspoň motor bude bez nějakých větších oprav.
- Dejte si pozor na hladinu oleje při startu, když je ho málo tak nesepne startér. Asi to není nevýhoda, ale dost mě to potrápilo :-)
Dobrý pomocník
- Lehké a funkce dle očekávání
- Skladná, lehce převozitelná autem, jednoduchá na sestavení, masivní spodní deska, kolečka pro přesun, nízká spotřeba benzínu
- Únik oleje z excentru, časté servisní intervaly (po 5hod by se měl kontrolovat a dotahovat řemen), vadí jí náklony za chodu - vhodná pro hutnění téměř rovných ploch
Při koupi byla celá spodní deska od oleje. Zkontroloval jsem tedy olej v motoru a tam bylo potřebné množství. Začal jsem tedy hutnit základovou desku cca 10 hod chodu za tři dny. Následně jsem jí chtěl udělat první servis - výměnu oleje v excentru a motorový olej. Olej v excentru kupodivu nebyl téměř žádný - vylilo se pár ml a má tam být 1/4l. V motoru byl olej pod minimem, ale to je možná dáno zabíháním. Po výměně obou olejů jsem zjistil od čeho byl olej na desce při koupi - z boku u řemenice tekl olej z excentru. Deska šla na reklamaci, po 4 týdnech se vráltila a při prvním ozkoušení od šroubu excentru šel olej (prý to je normální), současně deska během 20 min 5x chcípla a následně nešla startovat. Tak šla podruhé na reklamaci. Výjádření bylo, že byla důkladně ozkoušena a že je funkční. Od té doby co se vrátila podruhé naběhala zatím 1hod bez problému, ale již více bych od Scheppachu nic nekoupil.
- Supr nad očakávání.
- hmotnost
- Absolutně bezproblémový stroj při pravidelné údržbě.
- nic.
- robustní, za tu cenu se to hodí
+ poměr cena - kvalita
- zatím nevím
- Zatím spokojenost
- Zatím Ok
- dobře startuje krásně pěchuje se strojem se velmi dobře pracuje
- Deska funguje výborně
- Dobře startuje.
- Dobře se ovládá.
- Bylo potřeba dolaďit plynové lanko
- Stejně tak ovládání pojezdu,což konkrétně mě nedělalo žádný problém :-) Ale může se najít někdo komu by to mohlo vadit.
Deska pracuje dobře, víc se nedá napsat,zbytek ukáže provoz.
- Dobrá cena vč. dopravy, první dvě hodiny zkoušení bez problémů, snad to tak bude i nadále
- Asi při dopravě -krabice přelepena dopravcem, chyběl dárek-kotouč na obrázku, byl vylitý olej na spodní desce. Na dolití oleje jsme si vytvořili trychtýř s hadičkou, jinak otvory mají špatný přístup.
Rád bych věřil, že chyba nenastala v obchodě, ale na mailové upozornění zatím nikdo neodpověděl.
Se strojem zatím spokojenost.
Zobrazuji 101 - 120 ze 175 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Další »