Nejnovější recenze ze sekce Vibrační desky
- jednoduché ovládání
jednoduché ovládání, dostačující hutnění pro chodníčky. na příjezdovou cestu musím ještě počkat, jak si poradí s kamenivem.
- Poměr cena/výkon
- Skladovatelnost
- Prostě dobrá
- Horší přístup pro dolití oleje, ale vyřešíte trychtýřem s hadičkou
- Jinak nic
Koupili jsme za účelem pro práci ve stavební firmě. Pro účel na hutnění podkladů pod zámkové dlažby, terasy a základové desky RD, bohatě stačí. Manipulace je velmi dobrá, skladovatelnost je taky supr, vejde se i do osobního auta. Pokud někdo hledá podobný produkt, tak bych mohl za sebe doporučit tento. Za tu cenu nekoupíte asi lepší.
- Nekvalitní. Po desátém použití odlét spodek desky, který je na 4 šroubech.
Nedoporučuji. Cena super, ale kvalita podprůměrná. Wacker je Mercedes proti drabantu.
- Dobrý kolem domu na zámkovku a popřípadě na dohutnění zeminy
- Při přejetí strojem zatravňovací dlažbou se přepravní kolečka rozlámala.Na kolečkách přepravovat pouze na rovném povrchu.Reklamaci neuznávají.
Hodnotím vibrační desku SCHEPPACH HP 1300 s ,byla dodána místo Woodster PC 13.
• Kompaktní výkonná vibrační deska s reverzním chodem (vpřed a vzad) jakož i s vynikajícími hutnícími vlastnostmi.
• Multifunkční zařízení vhodné pro střední až obtížné hutnící práce obzvláště na zahradách, při krajinných a stavebních úpravách terénu.
• Vibrační deska je značně hbitá a hlavně snadno ovladatelná nejen vpřed ale i vzad. Tímto strojem lze snadno provádět i hutnění na malém, resp. úzkém prostoru.
Reakce obchodu naradi-pro.cz
Děkujeme za recenzi a kladné hodnocení.
Pokud by jste potřebovali poradit ohledně stavební techniky, dokoupit náhradní díly, příslušenství, zajistit servis, neváhejte nás kontaktovat.
+420 775 075 765
[email protected]
www.naradi-pro.cz/stavebni-technika
- Nizká cena, dostatečně odolné provedení
Technické parametry vibrační desky.
Motor/pohon: 1válcový 4taktní OHV motor
Vibrační údery: 4200 vpm
Účinná hloubka hutnění: 30cm
Max. dovolené
naklonění motoru: 20°
Úroveň hladiny hluku LWA: 108 dB(A)
Rozměry stroje se sklop. rukojetí: 430 / 600 / 780mm
Provozní hmotnost: 95 kg
Přepravní hmotnost (brutto/netto): 98,8 / 107,3 kg
Rozměry balení (D/Š/V): 640 / 480 / 720 mm
Výbava - vlastnosti:
• Vpřed pohybující se vibrační deska je zvláště vhodná pro dláždění,
opravné práce na cestách, zahradách a při terénních úpravách.
• Sklopné držadlo – kompaktní velikosti pro jednoduchý transport
a uskladnění.
• Vibrační deska je vybavena krytem klínového řemene ze všech stran
• Ochranný rám, pryžová podložka součástí stroje
• Přepravní podvozek v ceně
Splňuje účel použití. Méně praktické doplnění oleje,
Tato deska předčí očekávání.
- Nebyla možnost vyzkoušet , pouze po smontování zkušební start
- a s podlahou dílny to docela zaklepalo,tak bude asi dobrá
- Pozor je bez oleje , jak motoru tak excentru.
Potřebuji pouze na lehké terénní úpravy tak asi dobrá .
- Dobrá na hutnění podkladů
- Po 5 minutách se pokazila, výrobce neuznal reklamaci, kvůli špatné údržbě (byla v chodu 5 minut), nezákoně po mě požadoval peníze za dopravu při vyřízení reklamace cca 2500 Kč
- Není vhodná na vybrování dlažeb, malá rychlost
Vibrační deska jako taková odpovídá ceně, ale kvůli vysoké poruchovosti a přístupu výrobce, který řeší reklamace NEDOPORUČUJI !!
spokojenost
- Dělali jsme jednou zatím chodí
- Nemám
Dobrá cena
- funguje přesně jak má v dané kategorii
- dobře se nakládá i jedné osobě
- dle informací kolegy je oproti Lumagu konstrukčně vychytaná, nikde nic nepíská, nevrže, a má v základní výbavě nešpinivou průhlednou gumovou podložku na dlažbu, měl ode mne zapůjčenou
- cca 3 týdny práce a zatím bez problému jak na štěrku, tak hlíně
- pouze na začátku si seštelovat otáčky motoru, jsou z výroby nebo díky přepravě malinko pod normálem
- mnohem nižší vibrace do rukou než u Lumagu
- nebrat méně než cca 90 kg ! na hutnění kolem domu, 70-50 kg je málo to se hodí snad jen na drobné zahradní práce a trvá to dlouho
- ve štěrku zvládne zhutnit 20 cm před zhutněním
- ve vlhkém jílu max. 10-15 cm vrstvu před zhutněním
- Prostě sílu těžších desek (200-400kg) je nutné nahradit tenčími vrstvami a více pojezdy, a u mnoha aplikací jsou už ty větší zase kvůli otřesům na vedlejší konstrukce taky omezeně použitelné.
- zatím není co
- dobrá deska pro použití při stavbě rod. domu
- vyplatí se, než si ji půjčovat v půjčovně, kde to vyjde dráž, když je hodně práce kolem baráku, na zahradě
- prostě je po ruce dle potřeby
Potřebovali jsme tento produkt
- Snad jen pořizovací cena
- Věčně rozbitá
Spodní deska už do druhé celá rozpraskaná ve svárech. Máme ji teprve rok. to není ani pro hobby použití
- snad je střední rám pro přenášení
- špatně kostruovaná, řídítka v místě upevnění přesahují rozměr desky a tak dohutnění až k obrubníku, či kolem stěny není žádné, prostě to překáží a ke stěně se nedostanete
- V manuálu ani na jejich webu to není jak a kde zjistit před nákupem !
- Takže využití snad jen na nějaký štěrk někde v zahradě, na chodníky a jiné přesné práce určitě ne.
- krycí plech řemenice má špatně udělané ukotvení, které nejde posunout tak, aby byly vůle kolem rotačních prvků stejně vzdálené, tzn. při vibraci to v určitých sklonech odírá ten plech a píská
- nejhorší !! - měl jsem už v práci několik desek pod rukou (vše většinou od 90 kg nahoru, ale žádná neměla takové šílené vibrace do rukou jako tato. Domů jsem chtěl pořídit něco levnějšího a menšího, ale tato deska to určitě nebude.
- Prostě zvýšené otáčky generují mnohem vyšší frekvenci vibrací, ale ty se nijak zvlašť neukazují v kvalitě hutněného podkladu, ale v rukách jsou cítit abnormálně.
- I děcka na pískovišti by mne s tím vyhnali :-)
- Podívejte se po konkurenci, jsou konstrukčně lepší i cenově srovnatelní, ale pro práci kolem domu po těchto zkušenostech doporučuji stejně raději min 85 kg desku.
- LUMAG nebrat, už to že nemají vyřešené ani přesahy přes desku ukazuje na začátečníky co se týče výroby těchto strojů.
Samozřejmě nesolidní jednání při vrácení ve 14 denní lhůtě.
- optimální výkon
- snadná obsluha
výhodný poměr cena-výkon
provoz zatím bezvadný (7 hodin)
srozumitelný návod k používání
lehké ovládání stroje
- Je skladný a na chodníky na zahradě a kolem domu, jeho výkon dostačuje.
Vybrační deska funguje tak jak má a cenově přijatelná.
- lehké ovládání
- návod k pužití
za ty prachy dobrý
- Jednoduchá obsluha, přehledný návod.
Potřeba častého použití zboží, výhodná nabídka prodejce, doporučuji zboží i prodejce.
Zobrazuji 141 - 160 ze 175 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Další »