Nejnovější recenze ze sekce Vibrační desky
- výborný poměr cena/výkon
- hutnící síla 20kN
- nevím kolik toho vydrží, co je ošizené, aby bylo dosáhnuto nízké ceny
- během 10 minut upadla jakási mřížka přes výfuk, ale to mi fakt nevadí
Do půjčovny nářadí bych ji asi nedoporučil, ale pro občasné hobby použití kolem baráku myslím dobrá volba
- Cena / výkon
- Dělá to co má
Koupili jsme ji do firmy na občasné použití kolem domů, které stavíme a po zatím měsíčním zápřahu spokojenost. Na menší plochy se všude ještě vleze. Rozumná spotřeba. Na vozík ji naloží dva chlapi v pohodě.
funguje jak má
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
- motor chyta velmi dobre
- skladne rameno
- pri skopleni vychazi rameno ovladaciho madla trosku nesikovne, ze se zapre primo o lem palivove nadrze, pokud by se v tu chvili nekdo o rameno oprel, doslo by k poskozeni nadrze, na to musim davat pozor
- trochu ne zcela funkcni drzak pomocnych kolecek, obcas se vyhakne
- uvital bych nejake zavesne body, aby bylo mozne s deskou manipulovat zdvihaci technikou.
- Po nejake dobe pouzivani, cca tri mesice, se "rozsypal" ochranny drateny kryt chladice vyfuku. bodovane spoje vlivem vibraci popraskaly. Ve znackove prodejne se k tomu vyjadrili asi nasledovne:
- Na reklamaci to ani nezkousejte, to Vam neuznaji. Na muj argument, ze je to vada vyrobku v zarucni dobe jen pokrcili rameny. Tak rikam, OK, co takovy dil stoji. :Pane, dil neni vubec v nabidce, leda byste si sehnal nekoho se svareckou, aby vam to spravil"
Potreboval jsem hobby vibracni desku pro pripravu podkladu pod chodniky a operne zidky kolem domu. Spocetl jsem si, ze vyjde lepe si poridit vlastni nez jezdit do pujcovny. Zvolil jsem tuto znacku a model a myslim ze na prace kolem domu udela hromadu prace. Jsem velice spokojen, vyse uvedene zapory jsou spise jen drobnosti.
Za tuhle cenu jsem nenasel zadny konkurencni produkt nabizejici srovnatelne vlastnosti.
plně dostačující vibrační deska na malé potřeby rodinného domu se zahradou, s potřebou menších stavebních úprav.Poměrně lehká, skutečně použitelná na udusání jen cca 20cm materiálu-ovšem to udává i výrobce.
- Super mašina jak pro doma tak pro malé podnikání , za rozumný peníz
Jen návod by moh být pro obyčejný lidi , a mnohem jednodušší !!!!!
- po první testovací hodince hutnění štěrkové cesty se ukázal stroj jako OK. Startování na poprvé, ovladatelnost stroje a směru perfektní. oceňuji i rám , který je dobrý na manipulaci. koupeno u SVOBODA HORKA s.r.o.
- velmi dobrá spolupráce.....doporučuji
- nic se neudělá samo
Upozorňuji, že recenze běžně nedělám...
Můj první dojem je výborný.
Zprovoznil jsem dnes vibrační desku a jede jako "čert".
Při výběru desky jsem se kromě ceny, díval na výkon a těch 20 kN si myslím, že je dost dobrý.
Po montáži desky, jsem si myslel, že madlo k vedení desky je krátký, ale je to dostačující /při vibrování jsem chodil vzpřímeně/.
Doporučuji, před zprovozněním zkontrolovat dotažení šroubů/např. přímo pod vibrační hřídelí, to bylo trochu mastný a příruby na hřídeli jsem ještě s citem dotáhl/.
Toto je hobby stroj, ale věřím tomu, že když se budu o něho dobře starat, tak poslouží danému účelu.
- Hutní celkem dobře na ty kila
- Startuje slušně
- po 30 minutách provozu vypadl šroub z řemenice i s klínkem. Klínek už jsem nenašel. :o( Po vložení nového klínku a utažení se stále znovu opakovaně povoluje po cca 30 minutách provozu i po namazání fixačním lepidlem na závity. Měl by tam být obrácený závit, soudruzi v Číně zase něco nedomysleli. Myslím, že je to konstrukčně špatně.
- naprosto splnil očekávání
Zatím použito cca 2 hod. , startování ok na poprvé, jen to chce před použitím zkontrolovat všechny šroubové spoje a nejlépe pojistit lepidlem, aby se díky vibracím nepovolovaly (po 30 min vypadl šroub z řemenice ). Dále je potřeba počítat s dolitím oleje 10W40 do motoru cca 0,6l. Při dodání byl téměř prázdný. Sice se píše kontrola hladiny, ale ne přímo dolití !!!!!
Součástí jsou i dva náhradní hnací řemeny a vzduchový filtr. Zatím použito na zhutnění štěrku pod dlažbu, OK, pak se bude rovnat dlažba.
Tak uvidíme co to vydrží ........
- Po doplneni oleje a benzinu nema problem se startovanim.
- Relativne lehky stroj, vyborna manipulace a presun diky koleckum
- Hutnit jenom mensi vrstvy (do 10cm), pak odvadi vybornou praci.
- Díky horního ochranného rámu se se strojem lépe manipuluje.
- Minimální přenos vibrací do rukojeti.
- Polohovatelné ovládání rychlosti vibrací a posuvu.
- Svahová dostupnost.Vibroval jsem do svahu více jak 30°a v pohodě.
- Stroj byl dodán bez olejové náplně motoru.
- Vibrační deska splnila přesně to co jsem očekával.Vše drží skvěle,výborně pracuje a vždy chytne na první pokus a to i když jsem ji vybalil,nalil benzín a zatáhl za startováni,tak naskočila hned.Výborný výrobek.
Doporučuji.
Splnila očekávání.
Dobrý
Vše funguje jak má
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a přejeme Vám pěkný den.
ONLINESHOP.cz
- dobrá manipulace a velký výkon
ONLINESHOP.cz
- Motor chytil na otočení.
- Skladná
- Neúplné provozní náplně
- Nízká účinnost
- Špatné uchycení plynu!! Hrůza
Nižší účinnost než jsem čekal. Pěchovat zeminu nejlépe po vrstvách. Vhodné na štěrkové podklady do 15cm. Zatím jsem udělal 5mistnosti o rozloze cca 40m,navažku cca 100m, ve výšce 40cm zeminy se deska nechystá da se jezdit po zemi kolečkem ale auto neunese proto jsem začali zeminu pěchovat po vrstvách pak splňovala me pozadavky a terén unesl i auto. Nutné dodat že je za potřebi materiál rozhrabat do částečné roviny jinak motor po náklonu zastaví. Nemá ráda větší kamení a cihlu. Po koupi je nutno doplnit olej do požadovaného množství ve stroji je sice základní náplň ale ne všechna, motor lze nastartovat až po doplnění! Do motoru patří netradiční olej 10w30 nemohl jsem u nás sehnat na konec jsem objednal pře net. Zatím pracuje bez problémů
- nižší účinnost, než jsme předpokládali
Zobrazuji 81 - 100 ze 175 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...9 Další »